Sikker sejr for spansk es

Skrevet af Kathrine Hesner, man, 12/10/2020 - 07:00

Sport & hobby

VIDEO: Rafa Nadal gjorde det igen. Søndag tog han sin 13. triumf i Paris ved French Open, og senere takkede han alle - særligt dem, der knokler midt i en vanskelig tid.

Det spanske tennis-geni Rafael Nadal gav i går baghjul til verdensetteren Novak Djokovic i French Open-finalen.

Og der var ingen slinger i valsen, da han vandt overlegent i tre sæt: 6-0, 6-2, 7-5.

Dermed fik han igen vist, at han ikke lige er sådan at vippe af pinden ved French Open.

Den 34-årige spanier vandt første gang i Paris for 15 år siden.

Det er fjerde år i træk, han vinder grand slam-turneringen, og 13. gang samlet. I alt har han 20 grand slam-titler og tangerer dermed Roger Federers resultat.

Djokovic har 17.

Lørdag vandt i øvrigt den kun 19-årige polak Iga Świątek kvindernes finale. Świątek vandt uden at tabe ét eneste sæt i løbet af turneringen!

Tak, tak, tak

I går aftes da en træt Nadal kom hjem til sig hotelværelse, takkede han alle for støtten, og "i denne svære tid", hvor der kun var blevet plads til 1.000 tilskuere ved finalen på grund af Corona.

Derudover takkede han særligt alle dem, der gør en ekstra indsats for at få styr på situationen: